Portfolio Category: A vendégház kívülről

Természetes anyagokból épült

A hely igényének és varázsának megfelelően csak természetes anyagok felhasználásával, fa, kő, üveg együttes alkalmazásával a modern kor követelményeinek megfelelően olyan vendégházat sikerült létrehozni, amelyben minden igényt kielégítően tudnak pihenni azok a kedves vendégek, akik a természet közelségében, de kényelmesen szeretnének pihenni.
Read more

Teljes újjáépítés

A Bakonyújvár vendégház a közelében lévő romról kapta a nevét. Eredetileg Peng csárda néven működött, ahol a környék erdészei, vadőrei és természetesen a kirándulók olthatták szomjukat. 2013-ban teljes újjáépítés kezdődött, amely 2014-ben fejeződött be.
Read more

Zárt udvar

A Gerence patakon átívelő keskeny fahídon, székely kapun keresztül juthatnak be a zárt udvarba kedves vendégeink.
Read more

5000 m2 füves terület

5000 m2-en frissen telepített füves területen sátrazós és lakóautós kempingezésre is van lehetőség, külön vizesblokk áll rendelkezésre a kempingezők részére. (4-4 zuhanyzó, mosókonyha, mosogató és mosdó rész, WC)
Read more

Fedett terasz

Első-hátsó fedett teraszon, kerti garnitúrákon hallgathatják vendégeink a madarak csiripelését és az erdő zörejeit egy-egy kellemes pohár bor társaságában. Kertigrill, szalonnasütő és bográcsozóhely segíti még jobban összekovácsolni a baráti társaságokat.
Read more